2011. január 12., szerda

A multifunkcionális kilövőállomás.....

Örömmel tapasztaltam micsoda érdeklődés-áradat indult meg a tűzhelyünk iránt. Ami meglehetősen bizarul néz ki, de nem kell megijedni tőle. Nem harap...
Igen-igen olyan mint egy kilövőállomás, vagy mint egy erősítő, kicsit régi is, meg retró is, de hát ezt az egyetlen háztartási gépet adták a lakáshoz….. Így aztán nem is koptatom a billentyűzetet, beszéljenek a képek!

A mi kis drágánk...Fejtse meg valaki hogy amikor izzanak a lapok, ki dug be bármit is a két szélen látható konnektorba??? Hogy leégjen a kábel??? Csak akkor ér valamit, ha közvetlen a forró lábasban akarsz valamit összeturmixolni!

Teljes terjedelmében!
 
Ez a sütő irányítópultja, középen az óra nem működik, a hőfokok ha celsiusban értendők, akkor vasat is hevíthetnék benne, mert 500fok egy sütőben, durva. (szóval feltételezésünk szerint ezek Fahrenheitben vannak megadva), és a 4 le-fel kapcsoló gombból kettőt tudok mire jó,  a bal felső sarokban lévő  grill-és bake funkció...Meg persze az owen light-ot, ami nem működik.
Védelmére szóljon, eddig jól szuperál.... Bár nem tudjuk mennyi áramot eszik, csak remélni tudjuk, hogy az év végi elszámolásnál, nem kell eladni az ingóságiankat! :)))

4 megjegyzés:

  1. Apám, ez nagyon komoly. Olyan, mint egy kohászati üzem központi irányítópultja. Lehet amúgy főzni is rajta?

    A háztartásigép-parkotok eddig meglehetősen túlsó féltekei. Kíváncsian várom a porszívó és a kávéfőző bemutatását, esetleg ha szert tennétek egy tévére és/vagy rádióra is... :))

    VálaszTörlés
  2. A maradék két kapcsoló közül az egyik élesíti a fegyverrendszert, a másik bekapcsolja a Batman reflektort, én ebben biztos vagyok!

    Nem semmi eszköz :D

    T.G.

    VálaszTörlés
  3. A többi gépünk mind új, megnyugtatok mindenkit! :)

    VálaszTörlés
  4. Hmm... valahol olvastam hogy ezeknél nem is tud mind a négy egyszerre működni, mert az már tényleg kiverné a biztosítékot...legalábbis ha nem nagyipari... próbáltátok már mind a 4-et egyszerre? (lehet ezért merik feltenni a konnektorokat)

    VálaszTörlés