2011. január 24., hétfő

Magic Cloths


Ha eddig azt hittétek, hogy egy sok csillagos szállodában (Mártikám téged kivéve) mondjuk nyugodtan ihattok egy pohárból akkor eddig nagyon nagy tévedésben éltetek! Tegnap volt az első munkanapom, és ott döbbentem rá, hogy ez a tisztaság dolog egy nagy humbukk. Szóval mindent végigtörlünk, felpolírozunk gyakorlatilag egyetlen egy ronggyal a MAGIC CLOTHS-al! „Everything needs to be perfect”, de csak annyira hogy minden csillogjon, de hogy az nem tiszta, az is biztos! „No fingerprint,” de könyörgöm engem kevésbé zavarna egy ujjlenyomat, mint az a tudat, hogy a”magic cloths” a mosdókagylótól kezdve a poharakon, tányérokon, konyhapulton, fürdőszoba csempén, és az  asztalon is végigtáncolt! De hát tisztaság kell a vendégnek… Hát igyanak csak a pohárból, úgysem sejtenek semmit… (munkahelyem linkje: http://www.bkspalmerstonnorth.co.nz/)

Szóval ezek után csak is hostelbe fogok megszállni (ahogy eddig is), mert ott 10 euróért azt is kapom, amit várok (semmit, de az legalább olyan higiénikus, mint amilyennek látszik)!
A héten még sikerült átrágni magam egy 6 oldalas munkaszerződésen… Mire mindent lefordítottam, fel is fogam, volt vagy 3 nap, de végül is minden hátránya ellenére aláírom.  Mert nem olyan szuperek ám a feltételek, mert pl. hétvégén is kell dolgoznom, nincs szabadnap, csak ha előre megegyezek a tulajékkal, de mivel itt autó (és jogsi) nélkül gyakorlatilag halott vagy, így a  napi 4-5 óra munka mellett tudom csinálni a jogsit, és majd ha kocsit is sikerül vennünk, akkorát dobbantok… De addig kullogó orral elmegyek és végigtáncoltatom mindenen a magic cloths-t!

3 megjegyzés:

  1. ...és erősen ajánlott a saját törölköző használata is! :))

    VálaszTörlés
  2. Hehe :)ez nekem is szemgúvadást okozott Londonban a négy csillagos szállodákban az ilyen. Meg különösen a konyhában. Meg a pincérek... Azóta nem is nagyon szeretek étteremben sem enni, csak esetleg ilyen gyorskajáldákban, éhhalál szélén.

    Hajrá Gabi, túl lehet élni, meg amúgy időnként tök vicces is tud lenni :)

    Üdv nektek:
    T.G.

    VálaszTörlés