2015. december 18., péntek

A motyo becsekkolva...

Ujra-ujra fel-fel tamadunk a blogolast tekintve... Ez a biztos jele annak hogy elvonultak a PhD utolso evei alatt olyan nagy mennyisegben erkezo gomolyfelhok. Ujra derus az eg, egy kicsi idore... :)

Ujra uton vagyunk, de most a “rutinszeru” utazas utani blogolast lecsereltuk a CNN-bol frainchaise-olt helyszini rovid tudositasokra. Ezzel kovetve felmenoink utjat (pl. Bede Marton - itt meg itt is). Aki nem ismeri az zarkozzon fel!!

A helyszini blogolast tekintve egyet meg tudok igerni, az elgepelesekbol biztosan tobb lesz. Az okok kozul meg nem tudom hogy az angol word automatikus javitasai, tengerszint feletti magassag miatti oxigen hianya, vagy a tengeszinti masnapossag fogja a legnagyobb kavart okozni. Jobban atgondolva, vegulis butasag is lenne korulmenyeket okolni, mert sajnos a nyelvtan erettsegi (ezt egybe kell irni??!!) ota nem sikerult osszeszednem magam ezen a teren. Gigivel pedig a nyelvtan korrepetalason talalkoztunk. Szerintem ez az en esetemben a szuleteskor dolt el minden, mert megkaptam a gyermekagyi diszleksziat... De ne is firtassuk. Remelem mindenki rendben van es kovet majd minket...

Az nem mondtam hogy hova? miert? kivel? De ezekre menet kozben majd kiterek.



A Tesco-s szatyor mar be lett csekkolva... :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése