2011. április 11., hétfő

Stockcar!!!


És akkor jöjjenek a képek és videók a hétvégi rendezvényről…

Leírás: Szombat esténként gyakran hallottunk furcsa zümmögést, amelynek a forrása tisztázatlan maradt mindaddig, amíg fel nem kutattuk azt. A hangok a közeli stadionba vezettek, amely kívülről csak egy „szimpla” rugby stadionnak gondoltunk, de nem csak az!




A gyors jegyvételt követően már a lelátón feszengtünk és néztük a furábbnál furább kinézetű autókat és oldalkocsis motorok iszonyaggos hanggal történő versengését a sáros pályán.










Interpretáció: Igen, ez a „Stockcar” (a kisebb autok az elso videon, meg KiwiLite)!! Amely tulajdonképpen a „kenyér és cirkuszból” a cirkusz rész. A kenyér részt, pedig a nagy számban kivonult éhes családok, helyben vásárolt pizzával, fánkkal vagy hot-dog-gal pótolták. Mindezeket a zajos és benzingőzzel csordultig megtelt aréna lelátóján fogyasztottak el, mint a szombat esti vacsit. A hőmérséklet, mint már írtunk, nem szegte senki kedvét abban, hogy kedvence papucsában látogasson ki a helyi futamra, de azért a fázósabbak a papucs „alá” vettek egy zoknit is…


Defekt utan

"Boksz utca"

Miután a negyedik réteg került fel ránk, ruha formájában (kb. 2 óra ücsörgés után), elhatároztuk, hogy megnéztük a stadion melletti „boksz utcát” is. Itt szinte az egész család részt vett az autók szerelésében korhatár nélkül (2 éves gyerektől a 70 éves nagyiig), csapatként működve egy célért: „pöpec legyen a verda a futamra”.


1 megjegyzés:

  1. xsak hogy "gigis" legyek...:D ha az és-t and-nekmírjátok akkor a blog-ot mért magyar raggal látjátok el? :D

    VálaszTörlés