2011. április 26., kedd

Ki lő a húsvéti nyuszira???

Itt van a Húsvét!!! Most van/volt „Húsvét érzésünk”, mert szép napos 20-22 fokos csodaszép „tavaszi” napunk volt, mint ha otthon lettünk volna. Azzal a különbséggel, hogy nálunk mindjárt jön a tél… :-(
 
Na, de a központi kérdés várják-e a kiwik a Húsvéti nyuszit?? Akit érdekel a válasz, az ezen a linken olvashat bővebben:  http://www.stuff.co.nz/timaru-herald/news/national/4922404/Who-shot-the-Easter-bunny-Farmers-did

Féktelen kiwik! :-)
De kanyarodjuk csak vissza az északi szigetre. Most zajlik itt Palmy-ban a „Retro Festival Easter 2011” rendezvénysorozat. Ez tömörít egy nagy adag a témájában 50-es és 60-as évekhez kapcsolódó kiállítás-sorozatot. De ahogyan tapasztaltuk, valójában nem volt szigorú kritéria-rendszer a kiállított tárgyakra, inkább ilyen söpörd le a padlást és nézzük mi jön össze.



Ezt összerakni...
Ezt a falra...
Majdnem Sanya a Comedy Central-ról...

Nézzük mi is jött össze. Csak szigorúan „tematikus” sorrendben. Szóval láttunk babaházakon, autókon, régi újságokon keresztül a Teddy maciig mindent. (válogatott képek lent!)

6 éves koromban, hogy vágytam egy ilyenre.. . :-)
Az autós mozi és hamburger korszakból...

DE nem ez volt a csúcs, mert legjobban ez a tábla tetszett (legelső kép). Amely arra figyelmeztet, hogy rendezvény van!!! Csak, hogy az őrületesen tempóban vezető, szűk, meredek mediterrán stílusú utakon az óriási mennyiségű autótömeg és főleg a vezetők fel tudjon készülni jó előre a megemelkedett gyalogosforgalomra ebben a túlnépesedett országban.

Te Manawa galéria kívülről (az invázió közepén)...


2 megjegyzés: