2011. március 5., szombat

Egy kupac info...


Vááá, már ez a hét is szinte eltelt. A legfontosabb esemény számomra (persze az évfordulónkon kívül) a héten egy előadás megtartása volt. Ebben „röviden” (1 órás volt plusz kérdések) össze kellett foglalnom, hogy eddig mivel is foglalkoztam, hogy az itteni konzulensek is lássák a helyzetet. Bár a szervezésben csúszott némi „hiba”, mert az egyik emailben félrevezető info (egy elirt dátum) látott napvilágot. Másszavakkal, én csütörtöki megmérettetésre számítottam, a többiek meg szerdaira. Szóval egy kicsit meglepetésként ért, amikor szerdán beállítanak hozzám, hogy akkor készen vagyok… De azért viszonylag jól sikerült…

Amúgy meg vége a nyárnak. Szép volt, jó volt, de olyan volt mint egy otthoni tavasz… De jól viseltünk (milyen lesz a tél????). Bár az oldódást nagyban segíti (többek között) a „The Farmer wants a wife” műsor, amely nem egy agytröszt műsor, de sokat röhögünk az ausztrál akcentuson meg a fejeken. Műsor-koncepció: egy magányos vidéki „macho” összepárosítása egy kupac városi, unalmas életű lánykával, akik mindent megtennének egy kamatyért a szalmakazalban. De akit bővebben érdekel a show, annak érdemes egy pislantást vetnie a honlapjukra, mert már licence eljutott közel 20 országba!!! Úgyhogy nem lepődnék meg, ha hamarosan mondjuk „Salakszentmotoros” külterületén, magányosan éldegélő, állatokat nevelő, magyar macho-k fűzőgetnék a pesti lányokat valahol a kukorica siló és pajta között az itató szélén ücsörügve gyönyörködve a gémeskutas naplementében, mondjuk este 7 és 8 között az RTL Klub-on… :-)

Folytatva egy korábbi eszmefutatást a „világban terjengő magyarok dolgok” témában, sikerült még két nyomot is találni, amelyek a Kárpát-medencébe vezetnek…

(1) Az egyik egy ausztrál főzős magazinban bukkant fel (itt rengeteg „szomszéd”, röviden: „aussie” magazin van), ahol egy „Don” által fabrikált szalámi hirdeti magát magyar ízvilágunak.



(2) A másik, azért komolyabb, mert a Terror házáról volt szó, meg az 1956-os eseményekből egy cikk formájában. A cikk a „Listener”-ben lett lehozva, ami talán az otthoni HVG-hez hasonlít a legjobban.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése