2012. november 14., szerda

The big day-első rész



Szóval ahogy ígértem kezdem is az esküvőnkkel. Annyit előjáróban mindenképp leszögezné(n)k: (igaz Gábor nincs itthon de biztos vagyok benne hogy Ő is így vélekedik) a táv szervezés nem a legjobb, és legegyszerűbb kivitelezési formája egy esküvőnek. Sok sok nehézséggel jár (főleg az otthoniaknak), és valahogy nem könnyíti meg az ember dolgát. Nem is értem miért! :)
Ha jól emlékszem olyan december-január környékén döntöttük el hogy mindenképp hazalátogatunk a nyáron, és ha már úgyis megyünk, kössük össze életünket családi körben. Mégiscsak az egyik legfontosabb  ünnep az ember életében, szülők,testvérek, nagyszülők, nagynénik, unokatesók nélkül nem az igazi. Kezdeti bizonytalanságok azért akadtak bőven, a  mégis milyen legyen, mekkora, zenekarral vagy anélkül, meg a sok sok szokásos kérdés, ami ilyenkor szerintem teljesen normális, de nekünk mégiscsak a világ másik végéről kellett mindezt kivitelezni. Szóval decembertől egészen márciusig semmi konkrét döntést nem sikerült meghoznunk. Aztán Gábor leadott valami fontos anyagot és végre lehetett koncentrálni a dolgokra. A tervezés időszakában beleszerettünk ebbe a rusztik-vintage világba, aminek megvalósítása közel sem volt olyan egyszerű, mint amilyennek először tűnt. Főleg nem Új-Zélandról! Volt azért idegeskedés és stressz, mint gondolom minden esküvő előtt, de a lényeg hogy minden úgy sikerült ahogy megálmodtuk! Innen is köszönet a családnak, de főleg Gábor szüleinek, mert nem semmi fél év volt ennek az egésznek a megszervezése az egyszer biztos.
És akkor jöjjön pár kép. Elsőként a design-elemek, majd a vintage hangulatú nem szokványos esküvői fotózás, és végül maga az esküvő. A baráti bulinknak egy külön bejegyzést szánok! :)

Saját készítésű boros cimkék...

A menyasszonyi csokrom. A sárga dobverővirág végigkísérte az egész designt.

Befőttesüveg mécsesek

A gyűrűk!

Virágtartó  állványok, befőttesüveg vázákkal

Iránytábla

A névkártyák

Csak úgy, mert a madarak cukik! :)

A tábla teljes nagyságában

Fogadóasztal csipeszekkel

Keretbe foglalt fotók

Pince hangulat


Zászlósor, mi kijelölte szertartás helyszínét
Fogadóasztal
Zsebvőfély, avagy a kis esküvői programfüzet
A bevonulást útvonalát kijelölő állványok

Tortatdísz
Persze ez nem minden, de megjegyzem, hogy minden házilag készült!! (kivéve a tortadíszt). A tortatartótól kezdve az iránytáblán át, a mécsesekig minden. A hangulatot  lampionok, és égő lámpasorok adták.

Valahogy így....

Csakhogy ne legyen túl hosszú, kettévágom ezt a bejegyzést. Folyt köv....














































3 megjegyzés:

  1. Nagyon kreatívok vagytok, szuper lett...le a kalappal, nagy munka lehetett :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük! Volt vele munka a biztos! :) Minden DIY! A blogba nem akartam írni hogy DIY, mert tudod otthon nem szeretik ezt az angolozást... :(

    VálaszTörlés