2012. november 12., hétfő

Nem hagytuk ám abba az írást...


Így november elején-közepén igazán illenék már jelet adni magunkról. Utoljára azt hiszem júliusban írtunk 1 darab bejegyzést, azóta pedig annyi minden történt velünk hogy hirtelen nem is tudom hol kezdjem. Talán a legeslegfontosabbal, mégpedig azzal hogy augusztus 25-én összeházasodtunk! :) Ehhez persze haza is látogattunk, amit nem csak egy szimpla oda-vissza úttal oldottunk meg, hanem kisebb megállókkal itt-ott. A következő pár hét bejegyzéseiben ezekről próbálok meg kis képes beszámolókat készíteni. Időm lesz mint a tenger mivelhogy férjuram 3 hétre elutazott, (USA/Mexico)  így magamra maradva írásba oltom bánatom!
Itt Új-Zélandom az élet változatlan, vagyis annyi változás mégis történt hogy elköltöztünk a régi kis kopott albérletünkből, egy sokkal tágasabb, kellemesebb kis lakásba. Most már van teraszunk, és kis kertünk is! :) Még mindig ugyanott dolgozom, mivel olyan nagy szerencsém volt hogy a 6 hetes hazautunk alatt megtartották az állásomat, így visszaérve nem kellett munkakereséssel bajlódnom. Az élet zajlik, telnek a dolgos hétköznapok, és lassan a nyár is ideér...
Hirtelen bejelentkezésnek most ennyi, és akkor jöjjön is a következő bejegyzésbe az esküvőnk. De azért idecsatolok egy képet ízelítőnek!

Reméljük érdeklődésetek nem lankad a nagy kihagyás miatt, és talán megígérhetem hogy a behozott 3 hónap után igyekszünk frissen tartani blogunkat.

2 megjegyzés: