2014. szeptember 1., hétfő

Mikor bogracs all a hazhoz...

Lazasan valogatni keszultem az elso Ausztralias bejegyzes fotoit, erre elkapott a kedv es elkezdtem regebbi mappak kepeit is nezegetni.  Ra is leltem erre a nem tul regi esemenyre, ami szerintem igazan megerdemel egy bejegyzest... 
Szoval tavalyi hazalatogatasunk utan gazdagabbak lettunk egy bograccsal. Igen, jol halljatok, kihoztunk magunkkal egy bogracsot. A legkisebbett ugyan, mert csak az fert bele a nagyborondbe... :)  Na de nem csak az ustot hoztuk, hanem par elengedhetetlen kelleket egy igazi magyaros estehez. Klasszikus orszagimazs epites... :) Talan emlekeztek meg a par evvel ezelotti gulyas partinkra.  Akkor azt hittem ezt nem lehet uberelni, hat tevedtem. Iden marhaporkoltet foztunk, es eszmeletlen sikere volt. Bar sokszor elmondtuk hogy ez nem "A" gulyas, hanem csak egy porkolt, de nem nagyon izgatta ez oket, egesz este csak a gulyast eltettek. Igazabol meg ugyis mindegy, a lenyeg hogy izlett mindenkinek.. Egyetlenegy gond akadt csak: kicsinek bizonyult a bogracs, vagy csak tul sok volt az ember, nem tudom, dehogy mindenki repetazott  volna, az is biztos....



Csendelet...

Argentin ismerosunk szuper grillezojet atavanzsaltuk tuzhellye... ja amugy nem is kell mondanom milyen isteni steakek keszulnek ezen a grillen... :)

A foszakacs...

es cseledje. Csak nezni volt szabad... :) aA helyzinvaltas a varatlan eso miatt kovetkezett be. Nem volt egyszeru kaland a teto ala rangatni azt a forro hordot...

Rotyog a pori...

Summa summarum: Tudjatok mitol lesz finom a marhaporkolt? Az uj-zelandi marhatol... :) Ilyen finom marhahus a bolygon nincs is mashol. Bar ezzel biztosan nem ertenenek egyet az ir, argentin, uruguai es ausztral felebarataink, de higgyetek el nekunk, az uj-zelandi marha parjat ritkitja.

1 megjegyzés:

  1. na de mi a helyzet a hírös új-zélandi báránnyal_::???? hogy az egész világ Tőletek importtálja.... hm:???

    VálaszTörlés